Egna Produkter

Egna produkter och varumärken

Söder Sportfiske har en växande portfölj produkter under egna varumärken. År 2021 uppgick försäljningen av produkter under egna varumärken till 15,1 MSEK, motsvarande 7,8 procent av Bolagets nettoomsättning. Sortimentet av egna produkter växer stadigt och omfattar idag mer än 3,000 artiklar.

Soder Tackle Logo

Söder Tackle

Söder Tackle är produkter framtagna för det moderna sportfisket. Produktportföljen växer snabbt och täcker idag ett brett antal produktkategorier som fiskespön, fiskedrag, fiskerullar, verktyg och tillbehör. Produkterna utvecklas av oss i Sverige i samarbete med framstående betesbyggare och tillverkare. Produkter från Söder Tackle är av hög kvalitet och rätt prissatta. Vare sig du letar efter ett nytt fiskespö, vill testa på ett swimbait eller fiske med gummibeten, behöver genomtänkta verktyg eller en ny fiskehåv så hittar du en produkt från Söder Tackle som du inte kommer att bli besviken på.

Se mer
Söder Sportfiske Logo

Söder Sportfiske

Under varumärket Söder Sportfiske finns vårt populära Söder Sportfiske- merchandise med produkter som kepsar, kläder, klistermärken och mätdekaler och tillbehör.

Se mer
Söder Custom Logo

Söder Custom

Under Söder Custom finner man produkter där vi tillsammans med våra leverantörer modifierar och anpassar leverantörers befintliga produkter utefter Söder Sportfiskes varumärke och preferenser. Detta ger oss unika varianter av beprövade bästsäljare som till exempel egna färgkombinationer av populära fiskedrag.

Se mer
Eastfield Lures Logo

Eastfield Lures

Under våren 2021 förvärvade Söder Sportfiske produktvarumärket Eastfield Lures. Eastfield är ett svenskt varumärke sprunget ur betesbyggartradition och hantverk med en gedigen produktportfölj av beten och spön och innehållande både massproducerade beten och unika handgjorda pjäser. Utöver kompetens inom produktutveckling så följer med uppköpet av Eastfield tillgång till en betesbyggarverkstad. Eastfield benämner sig själva som ett ”Grassroots fishing tackle company”.

Se mer
VATN Logo

VATN

Vatn - ett varumärke sprunget ur det som binder samma oss med naturen. Vatn är det isländska ordet för vatten. Skaparen av liv och en gemensam knupunkt för oss fiskare. Från Vatn hittar du alltid högkvalitativa produkter för ditt flugfiske. Genomtänkta när det kommer till användning, design och funktionalitet. Den ständigt växande produktkatalogen innefattar allt från håvmagneter till flugrullar och i framtiden även flugfiskespön. Väljer du Vatn gör du ett klokt val för ditt framtida flugfiskeäventyr. Med smarta lösningar och en minimalistisk, skandinavisk design är produkterna från Vatn något för alla flugfiskare, ny som erfaren, alla kan hitta något i utrustningsväg som höjer upplevelsen vid vattnet - vår knutpunkt.

Se mer
Troutland Logo

Troutland

Troutland är ett varumärke med fokus på produkter för flugfiske. Tillbehör som gör ditt fiske roligare, lättare och mer tillgängligt. Snygga kläder med kvalité och design i harmoni som passar din aktiva livsstil som flugfiskare. Hos Troutland hittar du alltid något som kommer att passa för ditt fiske! Den skogsbeklädda öringen känns igen av flugfiskare överallt och ger ifrån sig en härlig känsla.

Se mer