E-handel och butik

Både butik och e-handel

Söder Sportfiske bedriver sin verksamhet med både butiksförsäljning via butiken på Hornsgatan i Stockholm och e-handel på den svenska marknaden och internationellt med siterna Sportfiskeprylar.se, Sportfishtackle.com och Sportfishtackle.de. Fishline sitter sedan mars 2024 tillsammans med Söder Sportfiske i Veddesta.

Söder Custom Logo

Svensk e-handel

Sedan 2010 driver vi e-handel mot den svenska marknaden via siten Sportfiskeprylar.se. Svensk e-handel utgjorde cirka 70 procent av Bolagets omsättning under 2021. Vår svenska e-handel har vunnit en rad utmärkelser framröstade av våra kunder som tex Pricerunners ”Årets e-handlare” inom kategorin Sport 2020, 2021 och 2022 samt Prisjakts ”Årets butik” inom kategorin Friluftsliv 2020.

Soder Tackle Logo

Internationell e-handel

Vår internationella e-handel drivs via siterna Sportfishtackle.com och Sportfishtackle.de, där den senare riktar sig mot den tyska marknaden. Sportfishtackle.com lanserades i april 2020 och ger de europeiska kunderna tillgång till vårt breda sortiment i synnerhet av produkter riktade mot predatorfisket. I april 2021 lanserade vi den tyskspråkiga siten sportfishtackle.de för att ytterligare fokusera på den tyska sportfiskemarknaden som är den största enskilda marknaden i Europa. Under oktober 2022 lanserades lokala siter för de finska och nederländska marknaderna där vårat erbjudande bedöms vara särskilt gott anpassat. Internationell e-handel utgjorde 16 procent av Bolagets omsättning under 2021.

Söder Sportfiske Logo

Butiken

Vårt ursprung och flaggskepp, butiken Söder Sportfiske, ligger på Hornsgatan i Stockholm. Den är idag en destination för sportfiskeintresserade både i Sverige och utomlands. Butiken har under åren haft en stadig tillväxt och omfattar idag en yta om cirka 700 m2 fullproppad med det senaste inom sportfiske. Personalen är alla duktiga sportfiskare och kan ge råd både kring val av utrustning och allt annat som rör ditt fiske. Butiken utgjorde 14 procent av Bolagets omsättning under 2021.